Superfinale prijs

50

Zoals de vaste deelnemers van de TM Cup wedstrijden weten is er dit seizoen door Ralf een speciale prijs in het leven geroepen, de zogenaamde Superfinale. De winnaars van de Superfinale-competitie zouden een reis naar de TM MX Ranch winnen.

Helaas hebben we door omstandigheden maar 1 keer zo’n superfinale kunnen rijden (in Axel) en zelfs daar was de animo gering. Alle andere keren was er in het programma geen tijd of moest de superfinale vanwege te weinig belangstelling worden gecanceld.

Het bestuur van de TM Cup vindt het niet eerlijk om de prijs uit te reiken met slechts 1 wedstrijd op de teller. Deze competitie zal daarom vervallen. In plaats daarvan heeft Ralf het volgende aanbod voor ALLE deelnemers aan de TM Cup:

50% korting op de prijs van een MX vakantie op de TM MX Ranch

Wat houdt dat precies in?
– Je verblijft 1 week op de TM MX Ranch
– Je rijdt 4 dagen met een TM op de prachtige SoCal banen
– Vervoer naar de circuits is inbegrepen

Normaal kost dit $ 225 per dag, nu ontvang je dit pakket voor de helft dus $ 112,50 per dag.
Vliegreis, huurauto, benzinekosten voor de motor en entreegelden voor circuits zijn voor eigen rekening.

Heb je interesse? Neem dan rechtstreeks contact op met Ralf via info@tmracing-usa.com